this is an online replica watch store to buy quality swiss-models.

incredible sight together with prosperous thoughts are generally reddit https://www.upscalerolex.to requirements when it comes to decorators.

100% high quality men's and ladies' swiss https://www.buywatches.is/ for sale.
https://de.buywatches.is/ with aaa quality at our fake watch store from china.
Asistencija

Novosti

Utjecaj COVID-19 na međunarodnu trgovinu

Utjecaj COVID-19 na međunarodnu trgovinu

Za sprječavanje širenja pandemije COVID-19, države cijelog svijeta poduzele su niz ograniičavajućih mjera koje su negativno utjecale na međunarodnu razmjenu dobara. Gledajući analizu podataka od prošle godine istaknute su promjene na području međunarodne razmjene dobara, a najviše a području proizvoda povezanih s COVID-19.

Prema raspoloživim podacima EUROSTAT-a, radi se o robi koja se koristi kao neposredan odaziv na pandemiju COVID-19: proizvodi za sterilizaciju (uključujući za dezinfekciju), medicinska vozila i potrepštine, zaštitna odjeća, dijagnostička oprema za testiranje, medicinske potrepštine, oprema za terapiju kisikom te medicinski potrošni materijal ili takozvani »COVID 19 srodni proizvodi«.

Prema nižim raspoloživim podacima EUROSTAT-a, uvoz i izvoz robe prikazan je po skupinama proizvoda tijekom vremena sa drugim skupinama proizvoda i vremenski uspoređena po skupinama proizvoda po državama članica EU i po glavnim trgovinskim partnerima. Više možete pročitati na EUROSTAT.

 

Zaštitan odjeća (uključujući zaštitne maske) te oprema za kisik, bili su 2020 godine najviše uvezeni proizvodi, povezani sa COVID-19, u EU.

Image

Kina, Švicarska, Ujedinjeno Kraljevstvo i SAD bile su 2020 najveći trgovinski partneri EU za proizvode, povezane sa COVID-19.
Izvor: EUROSTAT

 

Ukoliko u poduzeću trebate stručno savjetovanje na području uvoza i izvoza robe, u tvrtci RCM d.o.o. na raspolaganju smo Vam 24/7 na info@rcm.si ili na telefonu +386 2 79 53 144.

 

Stoga Vas pozivamo da nas posjetite na našim internet poveznicama:

 

Također pogledajte:

Nastojimo postići obostrano zadovoljstvo i ostvariti dugoročnu suradnju koja se temelji na
povjerenju pružanjem kvalitetnih usluga i visoke razine stručnosti.

Vjerujte nam!

123movies